Produktställ för cigaretter och tobak

Sedan 1989 har vi konstruerat, designat och producerat ett stort antal olika tobaksställ åt kunder över hela Europa.
Här nedan har vi samlat ett axplock av några av dom…

Cigarettställ för upphängning över kassa eller försäljningsdisk
Cigarettställ för upphängning över kassa eller försäljningsdisk

En serie over head-ställ som Frepart fram åt kund för svensk marknad. Stället har motordrift för enkel öppning/stängning och väl tilltagna, belysta reklamytor.

Modell: COMBI 30/48 (Antal levererade: mer än 3000 st)

Cigarettställ för upphängning över kassa eller försäljningsdisk
Cigarettställ för upphängning över kassa eller försäljningsdisk

Over head-ställ av lättviktsmodell som togs fram på uppdrag av kund för svensk marknad, även gått på export. Stället är låsbart och  har utdragbara brickor som medger FiFo (First In-First out)-hantering och enkel påfyllning. Belyst presenter och belysta gavlar ger bra produktexponering

Modell: TD 41/51 (Antal levererade: mer än 1000 st)

Grundchassi med unika möjligheter – För upphängning över kassa eller försäljningsdisk

SMD (Semi Manufactured Dispenser) är ett grundchassi för ett motorstyrt over-head-ställ. På chassit kan sedan adderas en kundspecifik ytterdel, såsom belysta skyltar etc. Resultatet blir ett varuställ med kundunik design, baserat på beprövad teknik.

Modell: SMD

Tobaksställ för placering på golv

Manuellt golvställ med låsbart jalusi framtaget för Reemtsma i Tyskland. Stället är till för sk ”Other Tobacco Products” som är mindre stöldbegärliga och därför ofta placeras i kassaområdet. Utdragbara hyllor innebär enkel påfyllning och FiFo-hantering.

Modell: TD OTP NTS (Antal levererade: mer än 900 st)

Tobaksställ för placering bakom kassabandet i kassalinjen

Golvstående ställ framtaget tysk marknad. Stället placeras bakom kassabandet och finns i olika varianter och storlekar beroende på sortiment. Öppning och stängning sker genom motordrivet jalusi.

Modell: TD 4000 (Antal levererade: mer än 11000 st)

Tobaksställ med motordriven glasruta för placering bakom kassabandet i kassalinjen

I detta ställ har vi ökat både exponeringen och säkerhetsnivån genom att produkterna förvaras bakom en glasruta som öppnas av kunden genom ett knapptryck och stängs automatiskt. Konceptet har visat sig ha en stor effekt på snatteri och är gångbart även för andra produktgrupper. Inbyggda LCD-skärmar ger en ökad möjlighet till kundkommunikation

Modell: TD 5000 (Antal levererade: ~ 1300 st)

Tobaksställ anpassat för ”Dark Market”

Ett manuellt over head-ställ som är anpassat till Dark Market, dvs exponeringsförbud för tobaksprodukter. Då tobaksprodukterna inte får visas hålls stället stängt. Kassabiträdet öppnar jalusiet och plockar tobaken. Jalusiet stänger sig sedan självt.

Modell: TD 21 (Antal levererade: ca 1000 st)

Tobaksställ anpassat för ”Dark Market” med placering bakom kassabandet i kassalinjen

Ett manuellt ställ för placering i kassalinjen som Frepart har tagit fram i oliks storlekar för norsk marknad och som uppfyller kraven för Dark Market. Stället är försett med låsbart jalusi .Då jalusiet är öppet döljs tobaksprodukterna av luckor, men är ändå lätta att plocka.

Modell: TD NTS

Inredning till snuskylar

Frepart har de senaste åren utvecklat inredningslösningar för snus i kylar till flera av de större aktörerna i snusbranschen. Gemensamt för alla inredningar är att att dosor och stockar kan förvaras säkert och är lätta att hantera, Vi erbjuder även extra tillbehör såsom lås, fjärrstyrning, belysning, high lights och LCD-skärmar.

Cigarettställ, cigaretthyllor eller tobaksställ, kärt barn har många namn, är en av våra mest sålda produkter.
Under åren har vi sålt tusentals… Främst på den internationella marknaden.