Vi söker en ny kollega!

KONSTRUKTÖR / PRODUKTUTVECKLARE
• Sista ansökningsdatum: 2019-03-14

Produktutvecklingen hos Frepart går i riktning mot mer avancerade och automatiserade lösningar och därför väger kunskaper inom mekatronik tungt vid denna rekrytering.

Du bör vara en kreativ och tekniskt lagd person med sinne för form och funktion. Din bakgrund är troligen någon teknisk utbildning, gärna på högskolenivå, samt minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet. Din huvudsakliga uppgift blir att arbeta i projekt från idéstadiet med framtagning av 3D-illustrationer och prototyper till färdig produkt med tillhörande konstruktionsunderlag i Solid Works. Vidare ingår uppgifter som kräver god förmåga att kunna uttrycka sig i tal och skrift.

Vi erbjuder marknadsmässiga anställningsvillkor med individuell lönesättning, friskvård och framförallt trevliga arbetskamrater som gillar att ha kul på jobbet.

I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson på Karisma är Agneta Ståhl som du når på telefon 0706-50 19 40. Ansökan gör du enkelt direkt på hemsidan www.karisma.se. Skicka in din ansökan snarast möjligt då vi kommer att göra fortlöpande intervjuer, dock senaste den 14 mars.